Matti Laakso

Tietoturvapäällikkö. Tietoturva- ja tietosuoja-asiantuntija. Kirjoitan ja teen muita julkaisuja tietoturvasta, tietosuojasta, kyberturvallisuudesta ja riskienhallinnasta.

Osallistuin yritysturvallisuuden luennolle joskus vuonna 2010. Aihe oli niin mielenkiintoinen, että halusin oppia lisää. Sain tehdä opinnäytetyön tietoturvallisuudesta, myöhemmin toisenkin. IT-alan tehtävien ohella pääsin mukaan työnantajien tietoturvatyöhön. Tietosuoja-asetuksen vaatimuksiin valmistautuminen ja sen jälkeinen tietosuojatyö toi erilaista näkökulmaa kokonaisuuteen. Päivätyö tietoturvapäällikkönä haastaa taas oppimaan uutta, jatkuvasti.

Tietojesiturvaksi.fi blogi on kulkenut mukana koko ajan. Löydät blogista oppeja, oivalluksia ja vinkkejä matkan varrelta. Toivottavasti niistä on sinullekin iloa ja hyötyä!

Muut julkaisut -sivulla on listattu tuotoksia, joita olen tehnyt blogin ulkopuolelle. Ota myös LinkedIn-päivitykset seurantaan!

Voinko olla jotenkin avuksi? Lähetä viesti! Tai laita palautetta, juttutoiveita, ideoita jne.

Matti Laakso – yhteystiedot
etunimi.sukunimi @ gmail.com
LinkedIn – laitathan verkostoitumispyyntöihin jonkin saatetekstin. Pyynnöt ilman tervehdyksiä on tylsiä!

ps. Kirjoitan blogia yksityishenkilönä, joten sivustolla julkaistut mielipiteet eivät ole työnantajani virallisia kannanottoja.

Päivitetty 5/2024